Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Taşkesen Şehit Nurullah Saraç Ortaokulu

Telefon : (531) 984-8981
Belgegeçer : (0__) ___-____
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://taskesenortaokulu.meb.k12.tr
Adres : TAŞKESEN MAH. TAŞKESEN KÜME EVLERİ NO 156/1 TEKMAN / ERZURUM
VİZYON : Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, dürüst, nitelikli, iyi bir ahlâka sahip öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; İnsani ve milli ahlâki değerlerle donanmış, kendi ayakları üzerinde durabilen, tarafsızlığı kendine kıstas edinen, evrensel değerlere göre düşünebilen, inceleyen, araştıran, sorgulayan, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşüncelerine saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuz Tekman İlçesinin en başarılı okullardan biri olup, kuruluşundan bugüne kadar Türkiyenin çeşitli üniversitelerine her branşta öğrenci göndermiş olup, Taşkesen köyünde her ailede üniversite mezunu mevcut olup, halen okulumuzdaki başarılar her yıl devam etmektedir...

Öğretmen :5
Öğrenci :105
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :580
Öğretim Şekli :Normal öğretim.
Saatler : Okulumuzda dersler saat 08:30´da başlamakta, 15:15´de bitmektedir.
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Okulumuz kaloriferle ısınmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Ulaşım minibüs ve otomobillerle yapılmaktadır. Taşkesen köyünden Ezurum´a ve Tekman´a 24 saat ulaşım mümkün olup, köyümüzün il ve ilçe´ye olan yol bağlantısı asfalttır. Taşkesen Köyü Tekman İlçesinin en merkezi köyü olup, okulda görev yapan öğretmenler genelde köye geliş gidiş yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri : Okulumuz 1945 tarihinde faaliyete geçtiği bilinmektedir. Taşkesen köyü Erzurum İlinin güneyinde, Tekman ilçesinin kuzeyinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Taşkesen köyü Erzurum´a 70 km, Tekman İlçesine 8 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :